Cum s-a pozat Vulpița după ce a fost criticată? A vrut să le închidă gura răutăcioșilor care au spus că nu are o igienă bună

Vulpita a renuntat la viata de oras si s-a intors la radacini. Daca pana nu demult Vulptita se invartea in cerutri selecte si avea pe cap, la propriu, o armata de oameni care sa aiba grija de ea pana la ultimul fir de par, acum veronica traieste din amintiri.

   

Vedeta crescuta in gradina celor de la Antena 1 si-a adus aminte de viata buna de oras si de vremurile in care era bagata in seama, rasfatata si aranjata pana in cele mai mici detalii. Insa cum telenovela a luat sfarsit momentan, Vulpita nu are nimic altceva de facut decat sa rasfoiasca pozele telefonului, acasa la Blagesti. Astfel, Veronica a postat o fotografie cu ea in haine de firma, coafata, machiata si cu o pereche de gene false care ii scot ochii in evidenta. “Veronica, intoarce-te in Bucuresti!”, ar fi fost un comentariu pe Instagram la adresa fotografiei postate de Vulpita.

Vezi această postare pe Instagram

🐻❤️🐻

O postare distribuită de Veronica vulpita (@veronica_vulpita_oficial) pe


Vulpita este insarcinata?
Intoarsa acasa la Blagesti, Vulpita e mai relaxata si se bucura de viata de familie. Roscata a marturisit de curand ca este in asteptarea celui de-al doilea copil si a facut acest anunt pe retelele de socializare unde se bucura de simpatia fanilor. Prietenii virtuali s-au declarat de-a dreptul incantati de vestea ca Vulpita va fi mamica: “Bună, Veronica. Mă bucur să te văd / Sarcină și naștere ușoară, să fii sănătoasă alături de Viorel și de copiii voștri!!”, a fost unul dintre mesajele primate de fosta vedeta TV.

Antena 1 a fost cea care a “crescut-o” pe Vulpita
Dintr-o fata simpla de la tara, Vulpita s-a transformat in printesa. Luata de la botul calului din Blagesti, Vulptita a capatat repede notorietate, cu ajutorul celor de la Acces Direct si transformarile suferite, incepand cu hainele si terminand cu macchiajul. Astfel ca, Vulpita a prins simpatia publicului dornic de telenovelele de la tara.