Cum poţi să-ţi baţi joc de banul public! Dar uite ca s-a gasit cineva sa traga la raspundere. Bravo tot respectul

Bun venit în România! Bălegar peste care s-a aruncat bitum și asfalt turnat după ploaie direct pe pământ, fără nicio altă lucrare făcută în prealabil.

   

Așa se reabilitează drumul județean 248, care face legătura între Municipiul Iași și comunele Voinești și Țibănești. 7.276.000 de lei costă aceste lucrări.
La Iași, se joacă de-a asfaltarea! Lucrările sunt finanțate de autoritățile județene, sub îndrumarea unui diriginte de șantier. Președintele Cosniliului Județean Maricel Popa a sistat lucrărilor și a cerut constructorului să refacă drumul.

Reabilitarea drumului județean pare o glumă, dar este purul adevăr. Oricine vrea, poate rupe fără probleme bucăți din strada reabilitată. Drumul are o lungime de 18 kilometri, iar lucrările de reabilitare au început săptămâna trecută, potrivit TVR Iași.

În urma unei vizite de lucru, Maricel Popa a constatat că drumul este asfaltat în bătaie de joc. Mai mult, a observat că pe unele porțiuni grosimea stratului de asfalt era cu doi centimetri mai mică.

„Vrem lucrări de calitate și vrem să se respecte procedurile tehnice.

În primul rând, s-a pus bitum, s-a asfaltat pe noroi și balegă, ceea ce nu mi se pare normal”, a declarat Popa, pentru TVR. Dirigintele de șantier spune că nu a verificat lucrările pentru că nu a avut timp. Conducerea companiei de construcții recunoaște că în unele locuri a fost prost executată.

Beneficiarul drumului este Consiliul Județean Iași pentru că stratul de asfalt este mai mic cu 2 cm decât prevede proiectul, Maricel Popa susține că va da în judecată constructorului,