Cum iti cureti, iti detoxifici si iti regenerezi ficatul timp de trei zile

Curatarea ficatului este un proces despre care tot mai mult se vorbeste in ultimul timp si despre care medicii spun ca este foarte important pentru ca aduce numai beneficii sanatatii noastre! Este un proces pe care ar trebui sa-l faca orice om, cel putin o data la cateva luni, pentru ca in asa fel inlaturam toate toxinele din interiorul ficatului nostru!

   

Exista numeroase retete pentru curatarea ficatului, a intestinelor, iar in acest articol vei gasi un remediu foarte bun, eficient si foarte simplu pentru a realiza acest lucru, fara mari batai de cap si intr-o forma extrem de rapida!

Vei avea nevoie de: 5 tulpini de telina (pe care le vei prepara in prealabil la aburi); 1,2 litri de apa; trei lamai de marime medie; un pahar plin de frunze de patrunjel.

In primul rand vei toca extrem de bine frunzele de patrunjel, apoi vei avea nevoie de un blender, in care va trebui sa pui toate ingredientele enumerate mai sus si sa va trebui sa le mixezi pana la omogenizarea acestui amestec fermecator!

Remediul se administreaza cate 400 de ml inainte de masa, de 3 ori pe zi. Timp de 72 de ore ficatul tau se va curata intr-un mod ideal si se va regenera! Pentru repetarea procesului se face o pauza timp de o saptamana!