Cum arata Xena, Prințesa Războinică, la 52 de ani

“Xena, prințesă războinică” a fost unul dintre serialele de succes ale anilor ’90. Însă timpul a reușit să își puna amprenta și pe frumoasa Lucy Lawless, originara din Noua Zeelanda, îndrăgită actriță care a întruchipat personajul mult iubit.

   

La 52 de ani, Lucy Lawless are o înfățișare total schimbată, semn că anii au trecut si peste frumoasa actriță, lăsându-i însă trăsăturile speciale ale acesteia. Daca în serial, Xena era bruneta războinică și neînfricată, cu ochi albaștri, astăzi, Lucy Lawless prezintă același farmec, însă cu șuvițe blonde si o alta tunsoare. Chiar dacă kilogramele în plus și-au pus amprenta după cele trei nașteri, Lucy Lawless nu este străină de sporturile de întreținere pe care le practică destul de des pentru a se menține în formă.Celebritatea a venit odată cu serialul “Xena, prințesă războinică”, însă frumoasa actriță a bifat și alte roluri in seriale precum “Ash împotriva răului” sau “Spartacus”.

Xena a bifat doua casnicii și are trei copii
Pe lângă viața de actor, Lucy Lawless a încercat să se ocupe și de cea privată. Actrița a fost căsătorită cu Garth Lawless, din 1988 până în 1995, iar în urma mariajului, aceasta a păstrat numele de familie al fostului soț, cu care are o fată. În prezent este căsătorită cu producătorul Rob Tapert, cu care are doi copii, o fată și un băiat.

Actrita se dedică actelor de caritate
Prințesa războinică este cunoscută și pentru implicarea ei actele de caritate, astfel că, actrița este membra unei cunoscute fundații din orașul natal, Auckland, care se ocupa cu strângerea de fonduri pentru copiii bolnavi.