Cum arata vila lui Mugur Mihaescu

Pe Garcea îl știe toată țara, dar oare câți dintre voi știu unde locuiește Mugur Mihaescu? Actorul are o vilă ca-n povești, impunătoare, extrem de spațioasă și mobilată elegant! Și-a plantat chiar și gazon pe casă! Uite cum arată:

   

Mugur Mihaescu locuieste in Pipera, intr-o casa superba, cu 2.000 de metri patrati de curte si gradina, de care este foarte mandru. “Am gazon si pe casa. Vazuta de sus, casa mea este doar o pata verde. Nu are acoperis – la ultimul nivel este o terasa pe care am plantat gazonul. Am o gradina cu livada imensa, cu rosii, zarzavat si tot felul de legume”, s-a destainuit Mugur, intr-un moment de relaxare.


Pentru ca strada pe care locuieste avea la un moment dat nevoie de “interventii urgente”, mai ales cand ploua abundent, Mugur Mihaescu povesteste ca a facut el insusi ceea ce autoritatile locale nu au reusit.

“Mi-am asfaltat strada pe banii mei – 330 de metri de strada. Eu si niste vecini am strans bani si am asfaltat-o in intregime … Bineinteles ca figureaza ca si cum ar fi fost reabilitata de primarie”, a declarat Mugur Mihaescu.