Cum arată răsăritul soarelui în 22 de colțuri ale lumii

Ce poate fi mai frumos decât să îți începi ziua într-un mod cât mai plăcut? Și, după cum se spune că „Ziua bună se cunoaște de dimineață” e timpul să te obișnuiești să îți acorzi câteva minute de relaxare privind răsăritul soarelui.

   

Fie că ești în vacanță, într-un loc exotic sau la munte, ori nu ai putut pleca în concediu, nu uita că răsăritul soarelui se vede frumos chiar și din blocul gri, ascuns în oraș.

Lumina soarelui este nutrientul esențial al vieții. Felul în care folosim, metabolizăm și întelegem această lumină ne poate ajuta să evoluăm. Indiferent de ceea ce facem noi, soarele răsare în fiecare dimineață. Dar suntem atât de obișnuiți cu asta că nici nu mai băgăm de seamă întreaga sa forță și splendoare, dar și felul în care aduce la viață întreaga planetă.

Așa că profită de ceea ce ne-a oferit natura și bucură-te de spectacolul oferit de răsăritul soarelui. Noi îți prezentăm mai jos 22 de îmagini care surprind beatitudine soarelui în diferite colțuri ale lumii. Dă-ți răgaz cinci minute să privești minunatele imagini.

Insula Taveuni, Fiji


Canionul Bryce, Utah, Statele Unite ale Americii

Tulum, Mexic


Stonehenge, Marea Britanie

Wadi Rum, Iordania


Machu Picchu, Peru

Muntele Kilimanjaro, Tanzania

Pagini: 1 2 3