Cum arată prima soție a lui Cătălin Crișan, la 10 ani de la divorț

Cătălin Crișan și Lucia Bubulac au fost căsătoriți timp de 14 ani. În urma mariajului au rezultat doi copii: Daria (19 ani) si Raris(16 ani). Însă, dragostea a ținut doar până în 2011. Atunci fetița lor în vârstă de 14 ani a încercat să îi împace, însă fără succes.

   

Cei doi au divorțat și, deși niciunul dintre ei nu a vrut să vorbească despre motivele separării, nu și-au vorbit ani de zile. În schimb, în 2014 cei doi au pornit un război prin intermediul presei. Se pare că cel de-al doilea divorț prin care a trecut Cătălin Crișan, i-a oferit ocazia fostei soții să spună public că cea de-a doua nevastă, medicul Alina Cupșa, i-a fost amantă.

Aceste vorbe l-au înfuriat pe artist și a făcut declarații de-a dreptul surprinzătoare. Ajunsese chiar să spună că îi pare că pentru că a cunoscut-o pe Lucia Bubulac.
“Este foarte suparat pe prima lui sotie. Considera ca de la ea i se trag toate relele. Spune mereu apropiatilor ca va demonstrat ca Lucia bea alcool in timpul casniciei si ca, atat ea cat si mama ei, i-au facut viata un cosmar. Nu o mai suporta si nu cred ca exista cale de impacare intre ei”, a declarat un apropiat al artistului, pentru CANCAN.ro în anul 2014 .

După această reacție, Lucia Bubulac a adăugat:
“Să spună ce vrea și să aducă și dovezi. Nu mă mai miră nimic în acest moment, dar absolut nimic, atunci când vine vorba despre fostul meu soț. Pe el l-a deranjat că am spus adevărul. Este supărat că i-am stricat imaginea, însă nu am făcut deloc acest lucru. Doar am spus adevărul. Îl invit și pe el să facă același lucru”, a declarat Lucia Bubulac, pentru aceeași sursă.

Cum arată prima soție a lui Cătălin Crișan, la 10 ani de la divorț
Acum, Lucia Bubulac pare a fi mai frumoasă decât înainte. La cei 55 de ani pe care îi are, mamă a doi copii, blondina arată excepțional. O poți confunda ușor cu o soră mai mare pentru cei doi copii ai săi.