Cum arată Monica Tatoiu în costum de baie la 64 de ani: ”Doar simfonia valurilor”

Monica Tatoiu este într-o formă foarte bună la cei 64 de ani. Femeia de afaceri se bucură de viață și călătorește în zone exclusiviste. Zilele acestea se află în Santa Catalina, unde profită de soare și valurile Oceanului Pacific. Iată cum arată Monica Tatoiu în costum de baie.

   

Cum arată Monica Tatoiu în costum de baie la 64 de ani: ”Doar simfonia valurilor”
Monica Tatoiu se află în aceste zile în America, în Santa Catalina unde se bucură de plajă, soare și valurile Oceanlui Pacific. Femeia de afaceri a postat pe rețelele de socializare fotografii din zonă, alături de soțul ei și inclusiv în costum de baie. Astfel, se vede cum la cei 64 de ani Monica Tatoiu este într-o formă foarte bună, potrivit okmagazine.ro.

“Santa Catalina, pe malul Pacificului, departe de zgomotul infernal al civilizaţiei. Doar simfonia valurilor (…) Astăzi am văzut nişte pisici de mare gigantice, diametru de 2 m, şi o colonie de stele de mare în care câteva perechi se drăgăleau. Şi o murenă mare şi verde, care păzea un pui de rechin. Şi un de pisici de mare zburătoare. Şi am prins la întoarcere o furtună de nota 10.Tot tacâmul pentru o cantitate suficientă de adrenalină, cât să ucidă o vacă de lapte. Ca să experimentezi trebuie să laşi la o parte frica. Puţină inconştienţă şi mori fericit…”, scrie Monica Tatoiu pe Facebook.


Ce pensie are Monica Tatoiu
Monica Tatoiu are o pensie destul de frumoasă, anume 12.000 lei. Femeia de afaceri a explicat că aceasta sumă se datorează faptului că și-a plătit mereu taxele și impozitele și, de altfel, a evitat să lucreze la negru de-a lungul timpului. „Am o pensie de 12.000 de lei de la statul român și nu din aia specială, pentru că mi-am plătit mereu taxele și impozitele și nu am acceptat să fiu plătită la negru”, a mărturisit Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu provine dintr-o familie înstărită. Însă, consideră că o familie cu venituri mari nu trebuie să-și răsfețe prea mult copiii și să-i învețe să fie independenți.

”Am avut bani foarte mulți, doar că familia…Și asta nu înțeleg astăzi părinții cu bani din România. Dacă familia are bani și tu vrei ca banii pe care îi faci ca părinte să nu fie risipiți de odrasla ta, trebuie să-l înveți de mic să muncească, chiar dacă tu-ți permiți să-i dai bani ca el să nu muncească”, declara Monica Tatoiu într-un interviu pentru Antena Stars.