Cum arată magnificul Harmony of The Seas, cel mai mare vas de croazieră din lume

Cei care l-au vizitat spun despre el că este precum un orășel plutitor, iar cei care și-au plănuit o vacanță pe el, cu siguranță, vor rămâne uimiți. Construit pe un șantier naval din Franța, Harmony of The Seas este cel mai mare vas de croazieră din lume. O adevărată insulă luxoasă, pentru că pachebotul are o capacitate de 8.880 de persoane (maximum 6.780 de pasageri şi aproximativ 2.100 de membri ai echipajului).

   

Gigantul are o lungime de 362 de metri, fiind, astfel, cu 100 de metri mai lung decât Titanicul, şi o lăţime de 66 de metri. Vasul de 227.000 de tone are 18 punți și găzduiește 2.747 de cabine, 23 de piscine, 20 de restaurante, un amfiteatru cu 1.300 de locuri, un parc cu 10.587 de plante naturale, două simulatoare pentru surf, barmani roboţi, un cazino şi pereţi pentru escaladă. Este o adevărată încântare să îți petreci zilele de vacanță într-un astfel de loc.În plus, pachebotul se mândrește și cu cel mai înalt tobogan de pe un vas de croazieră, care se întinde pe zece etaje.


Construcția acestui vas de croazieră a durat aproximativ 32 de luni, iar costurile au fost peste un miliard de euro. Harmony of the Seas este a treia navă din portofoliul companiei Royal Caribbean Colombia din clasa Oasis.

Turiștii ajungi aici sunt răsfățați cu preparate sofisticate, dar și cu băuturi fine. Harmony transportă 40 de mărci de bere, 340 de mărci de vin și 127 de cocktail-uri de specialitate. În plus, aici găsești și 40 de soiuri de fructe, dar și 80 de tipuri de legume.

Pagini: 1 2