Cum arată la plajă primul bărbat din România care și-a pus silicoane. Pieptul i s-a transformat

Adrian Pescariu este bărbatul care a decis să-și schimbe viața. Și într-un mod care a atras antipatii! S-a întâmplat în 2013, când Adrian a anunțat că își va pune silicoane la piept.

   

Intervenția estetică a fost un succes, însă, stilistul vedetelor a întâmpinat problem, ceva mai târziu.

Pe când avea 23 de ani, Adrian Pescariu și-a făcut operaţia estetică! El și-a pus cele mai frumoase silicoane masculine din România la începutul lunii noiembrie 2013. Doar că, la câțiva ani după intervenție, pectoralii artificiali cu implanturi de silicon ai controversatului stilist au suferit mici modificări.

“M-am informat foarte mult . Pentru că această tehnologie, dacă pot să-i spun așa, nu a mai fost făcută niciodată în România. Și îți dai seamă că trebuia să găsesc un doctor foarte priceput, nu? M-am interesat și eu la toate vedetutele astea din jurul meu (…).

Eu am vrut să-mi fac asta pentru că sunt mai comod într-adevăr, nu-mi place să merg la sală. Dar am și un program foarte încărcat. Lucrez nopatea, mă trezesc la 2-3 ziua , îți dai seamă. Seară trebuie să merg iar la muncă, adică n-am timp. Și trebuie să arăți bine, da am vrut să combin utilul cu plăcutul, să arăt și bine.

Acest implant de pectoral despre care vorbesc este o metodă foarte agreata de bărbații de la Hollywood, din câte am înțeles. Ei au foarte multe operații de acest gen sunt foarte mulți actori. Am avut curajul să fiu primul”, declarat Pescariu înainte de operație.

În urma intervenției care a durat aproape trei ore, stilistul vedetelor și-a pus implanturi cu silicon de 180 de ml. Echipa medicală a decis să-i facă anestezie generală și, după ce s-a trezit, el a putut să își admire pectoralii artificiali cu implanturi de silicon. Operația estetică l-a costat în jur de 5.000 de euro, a relatat presa la acea vreme.