Cum arată iubita lui Cheloo. Juratul de la iUmor are doi copii cu partenera lui

Cum arată iubita lui Cheloo. Artistul a devenit cunoscut odată cu trupa Paraziții, fiind unul dintre cei mai controversați rapperi din România. Cheloo nu a dorit să dea prea multe detalii despre viața lui personală, mai ales despre cei trei copii pe care încearcă din răsputeri să-i țină de parte de ochii presei. Ei bine, artistul a fost căsătorit, dar a divorțat, iar acum are o relație cu Daniela Moraru, care i-a dăruit doi copii minunați. Cum arată aceasta?

   

Cum arată iubita lui Cheloo. Juratul de la iUmor are doi copii cu partenera lui
Cum arată iubita lui Cheloo. Cheloo, pe numele său real Cătălin Ștefan Ion, este unul dintre cei mai apreciați rapperi din țară, dar și unul dintre cei mai controversați. Când are ocazia, Cheloo își exprimă părerea sinceră, chiar dacă aceasta nu este una pozitivă. Deși este cunoscut de mai bine de 20 de ani, Cheloo nu a dorit să ofere prea multe detalii despre viața lor de familie, mai ales despre cei trei copii pe care încearcă să-i ascundă de ochii presei. Membrul trupei Paraziții, a fost căsătorit cu Daniela Niculescu, femeia cu care are un copil, pe Ștefan. Cei doi au divorțat în 2012, iar la acea vreme, Daniela a trecut printr-o perioadă grea din viața ei, fiind în depresie și dependentă de droguri. Cei doi s-au despărțit cu scandal, fosta lui parteneră acuzându-l pe artist de violență și infidelitate. Ulterior, Daniela a urmat un tratament de dezintoxicare și a îngropat securea războiului între ea și Cheloo.

Juratul de la iUmor a reușit să-și refacă viața alături de Daniela Moraru, care i-a dăruit o fetiță și un băiețel. Pentru o perioadă, Cheloo și familia sa s-au retras în localitatea Breaza, Prahova, pentru a sta departe de agitația din Capitală. „Lumea e preocupată de monden, de viața mea personală, lucruri pe care eu refuz să le discut. Nu-mi place, nu mi-a plăcut niciodată. […] Dacă mă întrebi de viața personală, nici nu mă interesează”,declara Cheloo.