Cum arată Dani Mocanu după ce și-a făcut implant de păr

Celebrul manelist Dani Mocanu s-a decis să facă o schimbare de look, motiv pentru care a apelat la ajutorul medicilor. Artistul a luat hotărârea de a face un implant de păr, iar drumul de la vorbă până la faptă a fost unul foarte scurt.

   

Fanii lui Dani Mocanu așteaptă cu sufletele la gură să-și vadă idolul arătând cu totul altfel decât erau obișnuiți. ”Deja creşte părul”, i-a scris cineva manelistului, observând schimbarea. Ei bine, chiar așa este, nouă imagine a lui Dani Mocanu fiind absolut surprizătoare. Unii dintre fani au pufnit în râs, luați prin surprindere, alții au râs cu lacrimir, cei mai mulți sunt de părere că manelistul a luat, totuși, decizia cea mai bună. Firește, cel mai important este ca Dani Mocanu să se simtă bine cu noul look.


Dani Mocanu: ”Pe stilul meu muzical nu există concurență”
Dani Mocanu a dezvăluit care este rețeta succesului pe care îl înregistrează la nivel artistic. Pe primul loc între ”ingrediente”, spune celebrul manelist, se află munca.

”Sunt un simplu om care a muncit. Am încercat să îmi pun viața pe o foaie și să rup topurile. Secretul este să iubești ceea ce faci și să pui suflet, e inevitabil să nu vină și succesul. Înainte de toate, pui suflet. Provin dintr-o familie simplă, înainte eram fotbalist. Am jucat bine fotbal. E vorba și despre o strategie, trebuie să înțelegi ce apreciază publicul. În România publicului trebuie să îi dai ceva diferit, mai vulgar, mai modern. Pe stilul meu muzical nu există concurență. Eu de aproximatic jumătate de an nu am mai scos nici o piesă, doar dedicații și tot sunt pe locurile 2, 3 în trending”, a povestit Dani Mocanu.