Cum arata casa lui Costi Ionita

Costi Ioniță are o casă verde ca un pepene în România! Locuința este alcătuită din două corpuri, care comunică între ele printr-o pasarelă. Uite cum arată:

   

Costi Ionita, care este originar din Constanta, si-a ridicat o casa in Bucuresti in urma cu cativa ani, cand activitatea muzicala o desfasura, in cea mai mare parte, in Capitala. El a cumparat un teren si a construit casa respectiva, proiectand-o cu doua corpuri care comunica intre ele la etajele 1 si 2 prin cate o pasarela.


Cantaretul si producatorul si-a gandit locuinta astfel incat aceasta sa serveasca si ca spatiu pentru birourile firmei sale de productie, dar si pentru studioul de inregistrari, toate aflate intr-unul din corpuri. Ce surprinde la casa lui Costi Ionita nu este atat stilul arhitectural, cat culoarea verde aplica pe peretii exteriori, care o face vizibila printre casele cenusii din cartier.

Se pare că în România a fost doar începutul carierei sale muzicale, care este în prezent spectaculoasă fiindcă Ioniță a reușit să colaboreze cu artiști internaționali precum Shaggy sau Faydee . Costi Ioniţă trăieşte pe „picior mare”.