Cum arată casa de vis a Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda

Tavi Clonda și Gabriela Cristea au deschis larg ușile casei lor de lux în care au investit atât timp, cât și sentimente.

   

Cei doi soți au povestit care este istoria vilei lor de lux, cum a decurs construirea ei, și cât timp va mai dura până ce locuința lor va ajunge la forma finală.

„Noi când ne-am apucat de casa asta nu eram căsătoriți. Eram așa niște nebuni frumoși care se gâdeau ei cam ce își doreau de la o casă. Și ne-am așezat la masă și am început să discutăm: tu ce vrei, tu ce vrei. Și ne-am apucat să desenăm. Și când am terminat desenul ne ncăpea casa și în teren la vecinul”, a spus Gabriela Cristea.

Pe măsură ce planul casei era dus la următoarul pas, și visul lor devenea cu încă o cărămidă mai aproape de îndeplinire. Cu toate acestea, în timp ce unii s-ar plânge de faptul că locuința le-a ieșit mai mică decât se așteptau, vedetele noastre „se plâng” că le-a ieșit mult prea mare, având nevoie de ajutor specializat pentru a putea întreține o astfel de vilă impunitoare, cu o grădină închisă, dotată cu șemineu, dar și cu pereți rabatabili care pot transforma spațiul într-o verandă veritabilă, foarte potrivită pe perioada verii.

„Când am proiectat casa, țin minte și acum, am desenat-o mai întâi pe pământ. Când am intrat noi dintr-o cameră în alta, nu ziceam că e așa mare. Apoi am ridicat-o la roșu, apoi la alb, se cam restrângea spațiul. Noi doi suntem la fel. De obicei într-o relație, unul e contabilul, unul e visatorul. Amândoi suntem doi artiști, doi visători și nici unul nu a zis că e prea mare sau prea mică. De asta a ieșit atât de mare, dar mie nu îmi pare rău, nici Gabrielei nu îi pare rău. Dar este foarte greu de întreținut, avem nevoie de ajutor”.


Însă cei doi nu și-ar dori să mai schimbe ceva la casa lor, deși prezentatoarea a precizat că vor mai face modificări pentru încă 10 ani de acum înainte, mai ales că Tavi are un spirit estetic foarte bine dezvoltat, numindu-și dressing-ul lui, dar și al Gabrielei „Dubai”, făcând o comparație cu un celebru magazin din țara șeicilor.

„Casa noastră am împărțit-o foarte simplu. În partea de jos este zona în care stăm în timpul zilei, unde stăm cu fetele, ieșim la joacă, gătim, mâncăm, ne uităm la televizor, În partea de sus avem dormitoarele, cele două camere ale fetelor și garsoniera noastră. Noi ne-am făcut un soațiu mai mare, unde dormim, dar și chiar dacă dormim, ane-am dorit să fie un spațiu așa, mai pe placul nostru”, a mai explicat Gabriela Cristea, la Antena Stars.