Cum arată casa Andreei Marin în pragul Sărbătorilor de Iarnă? Imagini inedite

Casa Andreei Marin a fost decorată în spiritul sărbătorilor de iarnă. În fiecare colțișor al locuinței ei se poate vedea câte un detaliu care să ne introducă în atmosfera Crăciunului. Așezată lângă brad, Andreea Marin privea un glob cu chipul Violetei, fetița sa, și a dezvăluit ce înseamnă pentru ea Violeta, dar și partenerul său de viață, Adrian Brâncoveanu.

   

Cum arată casa Andreei Marin în pragul sărbătorilor de iarnă
Atmosferă magică în casa Andreei Marin, care a fost decorată în spiritul sărbătorilor de iarnă. Fiecare colțișor al locuinței ei arată ca deprins din povești. Prezentatoarea s-a așezat lângă brad, cu un globuleț în mână cu chipul Violetei și a dezvăluit fanilor de pe Instagram ce înseamnă pentru ea sărbătorile de iarnă, potrivit Click.ro.

Andreea Marin a dezvăluit fanilor de pe Instagram că în această lună Violeta, fetița ei, își va sărbători ziua de naștere. Cu toate că Violeta s-a tranformat într-o adevărată domnișoară, Andreea spune că o vede tot ca pe o ”fetiță”. De altfel, prezetatoarea a mărturisit că are păstrate multe lucruri de când Violeta era mică, inclusiv chipul ei, inscripționat pe un glob.


„În fiecare an, în preajma zilei de naștere a fetiței mele, casa noastră se îmbracă se sărbătoare. Tot o fetiță o vede mami, chiar dacă e adolescenta cu ochi senini înaltă aproape cât mine astăzi, și mereu așez în brad globul pictat cu chipul ei de când era un boț de omuleț ce nu știa încă să meargă. Am păstrat și pantofiorii ei de catifea din primul anișor de viață, mi-au fost atât de dragi și le stă bine așezați pe ghirlanda de brad ce împodobește intrarea în casă, ai spune că sunt decorațiuni inedite pregătite de un iscusit creator pentru pomul de iarnă. Dar pentru mine fiecare glob, fiecare obiect adunat în toți acești ani, înseamnă un simbol, o poveste, o amintire de suflet. Toate împreună, scriu în chip minunat, istorioara vieții mele si a celor dragi”, scrie Andreea Marin.