Cum arată casa actriței Carmen Tănase? Vedeta are o adevărată grădină ZOO

O știm cu toții grație serialelor de succes, difuzate pe postul de televiziune ACASĂ TV, dar și grație pieselor de teatru din marile teatre românești. Ceea ce nu știu mulți despre îndrăgita actriță este că, acasă, are o adevărată grădină zoologică. O iubitoare a animalelor, Carmen Tănase a adunat zeci de pisici și căței sub acoperișul său.

   

Carmen Tănase, o casă plină de pisici și căței
Nu de puține ori, Carmen Tănase a făcut apel către iubitorii de animale să contribuie la salvarea lor de pe străzi. La rândul ei, actrița a ajutat la salvarea a zeci ori chiar sute de patrupede. Contul ei de Facebook stă mărturie acestui lucru, actrița postând acolo zeci de anunțuri cu animale fără stăpân.

Mai mult de atât, actrița a adoptat chiar ea câteva pisicuțe și căței și le are grija zi de zi. De altfel, ea nu s-a sfiit să le arate fanilor ei internauți câte suflete trăiesc sub acoperișul ei. De curând, ea a po
„Chiuvetă, cadă, bideu… toate ocupate”
Actrița glumește des pe baza faptului că animalele au depășit numărul oamenilor din gospodăria sa. „Chiuveta, cada, bideu…toate ocupate! Spala-te Carmen daca ai unde!”, a fost mesajul care a însoțit câteva imagini inedite cu pisicile și câinii săi.

Cât despre numărul animalelor din casa sa, Carmen Tănase a declarat de mai multe ori că nu-l știe niciodată. Asta și pentru că pe lângă animalele pe care le-a adoptat, actrița adăpostește, pentru diverse perioade, și animalele salvate și în căutare de noi stăpâni.