Cum arată Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie! Cei doi au împreună doi copii

Vali Vijelie este un cântăreț consacrat, toți știind cine este și cu ce se ocupă! Dar puțini sunt cei care o știu pe soția lui. Cum arată Carmen Rusu?

   

Cum arată Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie
Când auzi numele de Vali Vijelie știi deja despre cine este vorba! Cântărețul de manele este cunoscut de ani de zile și s-a remarcat prin vocea sa melodioasă, dar și prin carisma de care a dat dovadă. Chiar dacă mulți îl cunosc pe manelist, puțini sunt cei care i-au văzut familie.

Cum arată Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie! Vali Vijelie este un artist desăvârșit, dar și un familist convins. Acesta se mândrește cu soția lui, Carmen Rusu, cu care are o căsnicie de 17 ani. Cei doi au împreună doi copii, care sunt fericirea cântărețului. Carmen Rusu a devenit cunoscută în momentul în care cei doi soți au fost protagoniștii unui reality-show, în care și-au expus viața de zi cu zi.

”Soției îi spun nevestică, așa o alint eu. Ea îmi zice Vali, mai ales când se enervează. Cel mai des îmi cert copii dacă mint. Orice greșeală ar face, le-am spus să vină să-mi spună, că le pot da sfatul cel mai bun. Le dau bani mereu dacă am. În familia mea, nu se cheltuie mulți bani. Eu nu sunt cheltuitor, dau toți banii pentru viitorul lor”, spunea Vali Vijelie în urmă cu câțiva ani.


Cum arată Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie! Manelistul îi spune foarte des ”te iubesc”, soției sale. Vali Vijelie este de părere că este simplu și natural să îți exprimi sentimentele.

”Eu mereu spun ”te iubesc”, e cel mai frumos sentiment. Pentru mine vârsta este doar o cifră și din punctul meu de vedere, mereu mă gândesc că am cunoscut-o ieri pe soția mea, e ceva natural, simplu”, a mai spus manelistul.