Cum arată astăzi fetele din trupa t.A.T.u. Făceau furori în urmă cu aproape 20 de ani

Au trecut aproape 20 de ani de când fetele de la t.A.T.u. făceau furori la nivel internațional cu celebrele piese „All about us”, „Nas ne dogonyat” sau „All the things she said”.

Yulia Volkova și Lena Katina s-au lansat la începutul anilor 2000 și au șocat întreaga lume cu atitudinea nonconformistă și indecentă pe care o afișau atât pe scenă, cât și în videoclipuri. Bruneta și roșcata pozau în școlărițe lesbiene, fiind minore la vremea respectivă, însă după ce proiectul t.A.T.u s-a încheiat acestea au declarat că a fost doar o strategie de marketing. Mai mult de atât, Yulia a declarat că dacă fiul său ar fi gay l-ar condamna și nu ar fi de acord cu alegerea lui, cu toate că de curând tot ea a declarat că înainte de a se căsători a fost bisexuală.


Loading...
Loading...

Din anul 2009, atât Yulia, cât și Lena au pornit pe drumuri separate și au ales o carieră solo, însă succesul din adolescență nu au mai reușit să-l atingă niciodată. În tot acest timp, fiecare dintre ele a avut parte de evenimente marcante în viață, iar destinul a luat o cu totul și cu totul altă turnură. Yulia Volkova, jumătatea brunetă a trupei t.A.T.u, în vârstă de 33 de ani, a fost diagnosticată cu cancer tiroidian în anul 2014, moment în care totul avea să se schimbe.

Pagini: 1 2