Cum arată acum Victor și Nikki Newman din „Tânăr și neliniștit”

„Tânăr și neliniștit ” este unul dintre cele mai cunoscute și lungi seriale din întreaga lume ce a făcut furori timp de zeci de ani și s-a bucurat de un succes nebun, dar iată cum mai arată, în prezent, Victor și Nikki Newman.

   

Actorul Eric Braeden, ce a jucat în serial timp de 40 de ani a devenit celebru pe tot globul datorită rolului miliardarului Victor Newman, fiind unul dintre pilonii principali ai producție. „The Young and the Restless”, așa cum se numește serialul în engleză, a fost difuzat prima dată pe data de 26 martie 1973 pe canalul TV american CBS și a fost continuat și în prezent și are o adevărată istorie, ajungând la un număr impresionant de peste 11.000 de episoade, fapt pentru care Eric s-a maturizat și a îmbătrânit chiar sub privirile faniilor acestui serial.


Actorul este fermecător și la 76 de ani
Era un tânăr fermecător și chipeș de 32 de ani când a început să joace în celebrul serial, iar acum ajuns la venerabila vârstă de 76 de ani pare că timpul nu și-a pus deloc amprenta pe chipul lui. La fel de suplu și impunător, Eric arată la fel de bine ca în tinerețe și și-a păstrat farmecul, având doar chipul brăzdat de câteva riduri și părul cărunt.

Braeden a devenit recent și scriitor. El și-a lansat și cartea, “I’ll Be Damned”, denumită după lozinca personajului său, și pe care o promovează, în prezet. Actorul rememorează în paginile cărții momentele de când și-a început cariera și cum a evoluat, dar în care vorbește și despre performanța lui uluitoare de a juca atâția ani într-un serial.


Eric Braeden a devenit și scriitor
Eric și-a postat recent pe contul de Twitter o imagine alături de cea care i-a fost soție pe micile ecrane, actrița Melody Thomas Scott (61 de ani), care îi dă viaţă celebrului personaj Nikki Newman din longevivul serial, și care, ca și Braden joacă , și în prezent în serialul.

Aceasta s-a născut în Los Angeles, California pe 18 aprilie 1956. Avea opt ani când a fost distribuită în primul său rol din “Marnie”, celebrul film regizat de Alfred Hitchcock, iar de la vârsta de 23 de ani a început să joace în “Tânăr şi neliniştit”. Ea a jucat rolul unei tinere care dansa într-un bar şi se îndrăgosteşte de Victor Newman. Actriţa continuă să joace şi azi în longevivul serial şi viaţa ei a început să semene cu cea din serial.

Melody și-a găsit chiar și fericirea pe platoul de filmare de la „Tânăr și neliniștit”. După două mariaje eșuate, ea s-a îndrăgostit de producătorul executiv al serialului Edward J. Scott. Cei doi s-au căsătorit în 1985 și au o căsnicie și o familie foarte fericită, ei având împreună trei fete: Jennifer (fiica lui Edward din alt mariaj), Alexandra Danielle Yeaggy( fiica li Melody din alt mariaj) și Elizabeth.