Cum arată acum fiica Andreei Marin. Violeta Bănică s-a transformat într-o adevărată adolescentă

Cum arată acum fiica Andreei Marin. Faimoasa prezentatoarea tv se poate declara o femeie împlinită, atât pe plan profesional, cât și personal. Cu toate că a divorțat de Ștefan Bănică Jr, acesta i-a lăsat cea mai de preț amintire, și anume pe fiica sa, Violeta. Anii au trecut, iar tânăra s-a transformat într-o adevărată domnișoară extrem de frumoasă.

   

Cum arată acum fiica Andreei Marin. Violeta Bănică s-a transformat într-o adevărată adolescentă
Cum arată acum fiica Andreei Marin. S-au căsătorit în 2006, iar după șapte ani au decis să divorțeze. Cu toate astea, din relația Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică jr. a rezultat Ana Violeta Bănică, o fată extrem de frumoas care a devenit o domnișoară în toată regula. Violeta s-a transformat iremediabil într-o adolescentă de o frumusețe rară. Andreea Marin a postat recent câteva imagini cu fiica sa, iar urmăritorii acesteia au fost extrem de bucuroși. La doar 13 ani, fiica lui Ștefan Bănică a adunat sute de comentarii pozitive la adresa ei. Alături de imaginile postate de prezentatoarea tv, este scris și mesajul „Fericirea are chipul ei”. Se poate vedea cu ochiul liber că Violeta a moștenit frumusețea părinților ei. În prezent, Andreea Marin se poate declara o femei fericită, având alături un bărbat puternic, dar și o fiică minunată


Aseară, Andreea Marin a postat o nouă fotografie cu fiica sa, Violeta. Fanii au fost tare încântați s-o vadă pe Violeta, o prezență destul de discretă în mediul online. Fotografia ne-o arată pe Violeta la teatru, urmărind o piesă de teatru în compania mamei sale. „Rețeta serii perfecte: se iau 3 fete cucuiete, se pun împreună într-o sală de teatru cu un praf de comedie („Divorțul anului” la TNB), se lasă la foc mic cu zâmbete mari, apoi se lasă pe mâna unui Chef adevărat, la o terasă minunată cu mâncare parfumată și viu colorată. Și uite-așa se încheie cu succes o seară cu un gust de neuitat!”, a scris Andreea.

În urmă cu puțin timp, vedeta tv declara că nu exclude apariția a încă unui copil. Aceasta are o relație cu afaceristul Adrian Brâncoveanu, fiind foarte fericită alături de el. Cei doi se iubesc de patru ani, dar cu toate astea, bruneta nu ar mai vrea să îmbrace rochia de mireasă din nou. „Eu sunt trecută prin viață și așa am ajuns să consider. Nu are nicio importanță asta, că dacă ai un act și nu ești bine… la ce e bun? La vârsta mea de 46 de ani lucrurile deja se așează, știi ce limite ai, ce poți și ce nu. Pe de altă parte nu trebuie să mai demonstrez nimic nimănui, nici măcar mie. Știu cine sunt. Nu e puțin lucru să ai pe cineva aproape, care te sprijină, are grijă de înfățișarea sa, lucrurile asta îți dau un echilibru sufletesc. Pe de altă parte, și când suntem singuri trebuie să fim bine. Nu trebuie să depindem de ceilalți ca să fim bine.”, a povestit Andreea Marin într-o emisiune.