Cum arată acum celebrul actor Andy Garcia, un sex- simbol al anilor `80. Îl mai recunoști?

Andy Garcia, considerat un sex simbol în Hollywood-ul anilor `80-`90, a făcut furori în filme precum „Nașul”, „Pantera roz” sau ‘When a Man Loves a Woman”. După o lungă absență de pe marile ecrane, el a revenit iar în prim plan cu filmele „Mamma Mia!” și „Book Club”, reușind să-și uimească fanii cu apariția lui.

   

Timpul nu iartă pe nimeni, nici măcar pe cei mai sexy bărbați de la Hollywood. Deși și-a păstrat aerul cuceritor care l-a făcut celebru, Andy Garcia este complet schimbat la 62 de ani. Cu barbă, păr cărunt și ochelari, starul e aproape de nerecunoscut, însă acesta se află într-o formă fizică de invidiat.Iubește aceeași femeie de aproape patru decenii
În ciuda celebrității sale și a faptului că a fost desemnat de revistele de specialitate unul dintre cei mai doriți bărbați de la Hollywood, Andy are o viață de familie exemplară și un mariaj fericit. Este căsătorit de 36 de ani cu Marivi Lorido Garcia și formează unul dintre cele mai longevive cupluri din Cetatea filmului. Cei doi au împreună trei fete și un băiat și par la fel de îndrăgostiți ca în prima zi.

Andy Garcia, pe numele său complet Andrés Arturo García Menéndez, s-a născut la 12 aprilie 1956, la Havana, în Cuba, și este și acum unul dintre cei mai apreciați actori hollywoodieni.

Pe lângă rolul de excepție pe care l-a avut în „Nașul III”, unde l-a interpretat pe Vincent Mancini Corleone, fiul nelegitim al lui Sonny Corleone și Lucy Mancini, ce i-a adus nominalizări la Premiile Oscar și la Globurile de aur, el a fost magistral și în „Incoruptibilii”, „Modigliani”, „Ocean’s Twelve”, „Ocean’s Eleven”, „Oraşul pierdut”, „Beverly Hills Chihuahua”, dar şi în multe alte producţii.