Cum arata acum Blanket, fiul pe care Michael Jackson era sa il scape de la balcon, in urma cu 17 ani! Multi spun ca seamana mult cu celebrul sau tata

Regele muzicii pop si-a tinuta fiul departe de public, mentionandu-i rar numele.

   

Blanket a fost nascut de o mama surogat, care a fost platita cu 20.000 de dolari, in 2002, pentru a purta fatul si a-l naste in secret. Intr-un documentar din 2003, Michael a dezvaluit ca mama a pastrat legatura cu copilul si dupa nastere, dar numele ei a ramas un secret pentru public timp indelungat.

Ulterior, paparazzi au aflat ca mama lui Blanket e o asistenta medicala din San Diego, de origine mexicana, pe nume Helena. Femeia a fost aleasa de Michael datorita culorii pielii si aspectului sau fizic.

In prezent, Blanket are 17 ani si foloseste un alt nume. El traieste cu sora lui mai mare, Paris si cu bunica lor, mama lui Michael, Katherine Jackson. Baiatul foloseste numele „Bigi”, pentru ca „intotdeauna a considerat ca numele Blanket („patura” – n.r.) suna stupid”.

Apropiatii familiei au marturisit ca Blanket a suferit mult in scoala deoarece era victima glumelor colegilor, din cauza celebritatii tatalui sau si a numelui ciudat, fiind nevoit sa isi schimbe de mai multe ori scoala.

Iata cum arata adolescentul acum: