Cum a venit îmbrăcat un bătrân la păcănele! „Acest om e ținut în viață doar de aparate”

Incredibil, dar adevărat! Un domn trecut demult de prima tinerețe și-a făcut apariția la păcănele îmbrăcat doar în pijamale. Probabil fugit acasă, bărbatul a vrut să-și încerce norocul repede până își dă seama soția că lipsește de-acasă.

   

Jocurile de noroc l-au ispitit pe un bătrân să vină îmbrăcat în pijamale. Simțind că s-ar putea să dea norocul peste el, bărbatul a „fugit” de acasă pentru a juca la păcănele. Internauții și-au dat cu părerea despre domnul venint în pijamale, unii sugerând că bărbatul a fugit de la spital pentru a-și lua „tratamentul standard”.

„Acest domn este ținut în viață doar de aparate. Like, share și amin.”, este mesajul care însoțește fotografia cu bătrânul de la păcănele. Imaginea s-a viralizat instant pe Facebook, oamenii amuzându-se pe seama bărbatului care a venit în pijamale la păcănele. (Citește și Mirabela Dauer a dat lovitura la păcănele! A câștigat o sumă uriașă)

„Băi nu râdeți, ăsta a fugit de acasă și familia îl dă dispărut; fiți cu ochii-n patru”, „ Poate e undeva internat la vreun spital și a dat fuguta sa își ia tratamentul “standard”….”, „Compot de șeptari”, „Propun sa se instaleze aparate in spitale!”, „Boala grea treaba cu aparatele astea…”, au reacționat internauții la poza cu pricina.