Cum a slăbit Sanda Ladoşi 15 kg într-un timp record! Mărturii complete

Are aproape 50 de ani, dar dacă o vezi este foarte greu de crezut. Şi nu, nu a arătat dintotdeauna aşa. Este vorba despre Sanda Ladoşi. Artista a acordat un interviu în exclusivitate pentru Star Matinal de Weekend de la Antena Stars şi a povestit cum a slăbit drastic, într-un timp foarte scurt.

   

„Am slăbit foarte tare şi din nemâncat. Practic nu puteam mânca, nu puteam dormi. Eram atât de preocupată şi de ocupată, încât nu puteam să mănânc şi să dorm. Am slăbit, era evident să slăbesc”, mărturiseşte artista.

Dacă a ajuns să aibă o siluetă de invidiat, acum nu se dă bătută şi încearcă să se menţină în continuare în formă. Într-adevăr, secretul ei este unul care te pune la muncă, însă merită din plin. „Nu ţin o dietă în mod special, dar fac foarte multă mişcare. Sport mult şi alergat în special. Mie îmi place să alerg, fac foarte multe stadioane”, mai adaugă Sanda Ladoşi.

Sanda Ladoşi a mai povestit şi despre cele mai grele momente prin care a trecut. De-a lungul vieţii a fost pusă de multe ori la încercare.”Sunt un om optimist, pozitiv şi, întotdeauna, acele palme de la viaţă, eu le-am luat ca experienţe şi nicidecum să mă dărâme, ci să mă întărească. Nu să îmi facă rău, ci să îmi facă un bine din punct de vedere al tăriei de caracter”, declară aceasta, la Star Matinal de Weekend.

A reuşit să meargă înainte, dar numai cu ajutorul copiilor şi al soţului ei. „Ei au fost pentru mine sursa mea de energie, ei au fost cei care m-au potenţat. Eu spun că, în 19 ani de relaţie, am făcut multe. Căsnicia, ca orice viaţă în cuplu, este cu suişuri şi coborâşuri, nu e o poezie”, explică artista.