Cum a reusit aceasta femeie sa slabeasca 50 de kilograme. Vei incerca imediat trucul ei

Leanna Reiling a reusit sa slabeasca peste 50 de kilograme dupa ce a inceput sa faca schimbari marunte in viata ei. Femeia cantarea 125 de kilograme.

   

Leanna manca foarte rar fructe si legume. Cina ei era formata dintr-un vas cu paste cu branza.
Atunci cand medicii i-au spus ca ar putea sa moara din cauza problemelor de sanatate, femeia a inceput sa se teama ca nu isi va vedea fiul crescand, avand in vedere ca mama sa a murit la varsta de 47 de ani din cauza complicatiilor relationate cu obezitatea.

Leanna a inceput sa fie atenta la marimea portiilor, cantarind toate portiile. Si-a cumparat o bicicleta eliptica si a inceput sa faca sport 15 minute.

Intr-un an a scapa de 25 de kilograme. Apoi, a intrat intr-un program intensiv de slabire. A inceput sa-si faca smoothie-uri sanatoase si dressing-uri pentru salata. A inceput sa mearga mai des si apoi sa alerge. Atunci cand greutatea ei a inceput sa stationeze, si-a modificat rutina, incepand sa faca yoga si ciclism.

Ce recomanda femeia
Vizualizeaza ce ai de facut: „Imi fac un update la tabla mea de viziuni in fiecare luna si adauga citate motivationale si poze din reviste. Ma ajuta sa ma concentrez asupra visurilor mele”.

Cunoaste-ti forma corpului: „Voi fi intotdeauna mai masiva in partea de jos. Asa ca faci mai multe genuflexiuni si extensii pentru a-mi da o forma placuta”.

Citeste inainte sa mananci: „Cateodata am pofta de briose de la magazin, insa cand vad cate calorii au renunt”.