Cum a reacționat Gheorghe Dincă atunci când a aflat că tatăl Luizei Melencu a decedat. A fost nevoie de intervenția gardienilor

Tatăl Luizei Melencu, una dintre victimele din cazul Caracal, a decedat. Bărbatul s-a stins din viață din cauza unei boli grave de care suferea. La auzul acestei vești Gheorghe Dincă a avut o reacție neașteptată și a fost nevoie de intervenția gardienilor pentru a calma spiritele.

   

Potrivit impact.ro vestea decesului a ajuns și la Gheorghe Dincă, principalul suspect, iar acesta a avut o reacție halucinantă. Bărbatul a fost bulversat de cele întâmplate și a reacționat violent. Din celula acestuia se auzeau zgomote puternicie, așa că gardienii au mers să vadă ce se întâmplă.

Se pare că, Gheorghe Dincă a avut o ieșire nervoasă și a început să arunce cu lucrurile din încăperea în care se afla reținut. A fost nevoie de intervenția gardinilor pentru a opri criza bărbatului.

„A devenit agresiv cu ceea ce se afla în jurul său. A fost extrem de nervos, iar gardienii au mers imediat pentru a vedea ce se întâmplă. După ce au intrat în celulă, Gheorghe Dincă s-a potolit. Nu a avut nicio reacție necontrolată la adresa gardienilor”, au dezvăluit surse din apropiere pentru impact.ro.

Gheorghe Dincă s-a oferit să suporte costurile înmormântării
Mai mult, imediat după ce a aflat cele întâmplate, Gheorghe Dincă i-a scris o scrisoare mamei Luizei. Se pare că acesta s-a oferit să suporte toate cheltuielile pentru înmormântare bărbatului, chiar dacă se află în spatele gratiilor.

Tatăl Luizei Melencu s-a stins din viață din cauza unei boli incurabile, care s-a agravat odată cu dispariția fiicei sale. El a murit după o perioadă în care a încercat să lupte cât a putut cu boala. Una dintre ultimele sale dorințe a fost o confruntare față în față cu cel care i-a răpit fiica. Acesta își doare să îl întrebe pe Gheorghe Dincă dacă într-adevăr a omorât-o pe Luiza.