Cum a răspuns Andreea Esca după ce a fost întrebată ce salariu are la PRO TV

E clar cu multe zerouri, că vorbim de Andreea Esca, una dintre cele mai cunoscute și admirate prezentatoare TV! S-a vorbit că ar avea un salariu de 40.000 de euro, dar niciodată știrea nu a fost confirmată. Cum răspunde Andreea atunci când este întrebată de salariu?

   

Recent, vedeta a postat o fotografie cu ea la mare, iar comentariile au început să curgă gârlă. Printre ele, unele răutăcioase, pe care vedeta le-a driblet cu dibăcie. De fapt, a avut replici geniale pentru cei care s-au băgat în seamă, pe pagina ei de Instagram.
“Aş vrea şi eu o gagică cu un salar bun. Nu ai cum să n-o iubeşti. Sunt un băiat greu de cucerit. Weekend frumos!”, a scris fanul. Răspunsul genial al Andreei Esca a venit prompt: “Important e să o iei chiar dacă nu are «salar» bun, că de profitori e plină lumea. Weekend frumos şi dumneavoastră”.

Care este salariul Andreei Esca

În februarie 2013, jurnaliştii de la Evenimentul Zilei şi de la “Reporter virtual” au făcut publice sumele încasate de mai multe vedete de televiziune. Salariul Andreei Esca a fost dat ca fiind de 40.000 de euro, Ştefan Bănică ar fi încasat 25.000 de euro pe când prezenta “Dansez pentru tine”, Dan Negru, 22.500 de euro la Antena 1, Pavel Bartoş, 15.000 de euro de la PRO TV.