Cum a răpit-o Gheorghe Dincă pe Luiza. Ce au surprins camerele de supraveghere din „intersectia groazei”

Nu există, încă, nicio dovadă care să ofere criminaliștilor certitudinea că Gheorghe Dincă a ucis-o pe Luiza Melencu. Dacă, în cazul Alexandrei Măceșanu, experții au stabilit să există ADN-ul acesteia în fragmentele osoase descoperite în care lui Dincă, în ceea ce o privește pe Luiza Melencu nimic nu este, deocamdată, sigur.

   

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, susține că au existat trei camele de luat vederi în ceea ce el numește ”intersecția groazei”, locul de unde ar fi fost luată cu mașina Luiza Melencu. Înregistrările acestor camere, spune avocatul, au fost ridicate de polițiști, numai că – spre surpriza sa – una dintre aceste înregistrări a dispărut. Nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu această înregistrare, ceea ce ridică serioase semne de întrebare. Înregistrările respective, susține Tonel Pop, ar fi conținut imagini cu sosirea Luizei, plecarea fetei și mașina lui Gheorghe Dincă, plus alte informații esențiale în anchetă.

Există undeva, pe colțul unei case, în intersecția aceea a groazei, existau trei camere de luat vederi în spic, pe un colț de clădire, care filma absout tot ce putea fi luat: venirea Luizei, plecarea Luizei, mașina lui Dincă și tot ce s-a întâmplat acolo. Aceste sisteme de supraveghere, înregistrările lor au fost ridicate de către acești polițiști, anterior sosirii la structura centrală și anterior sosirii în dosarul DIICOT Craiova, sunt date și sunt și chestiuni concrete, persoane care au văzut acele înregistrări, una din înregistrări care iarăși a dispărut. Nu mai știe nimeni de ea și nici cei care au acum dosarul de la structura centrală nu au auzit de așa ceva. Chiar mama Luizei a văzut-o în acel dosar. Au dispărut și înregistrările în mare parte”, a declarat avocatul Tonel Pop pentru antena3.ro.