Cum a pus-o Teo Trandafir la punct pe Bianca Drăgușanu: «Ești liberă să te ridici și să pleci!»

Vestea că Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit a șocat lumea showbizului românesc. Mai mult decât atât, Bianca are deja un nou iubit, Tristan Tate, un englez care este multiplu campion la kickboxing. Cum aceste vești au venit la scurt timp una după alta, prezentatoarea TV a fost invitată în cadrul emisiunii „Teo Show”, pentru a lămuri situația.

   

Bianca s-a prezentat în emisiunea lui Teo Trandafir, difuzată de Kanal D, pentru a dezbate acest subiect „sensibil” legat de despărțirea ei de Victor Slav, alături de care are și o fetiță, și apariția imediată, la brațul unui alt bărbat. Vedeta TV a povestit cum a ajuns să iasă cu Tristan Tate, mărturisind că englezul a fost cel care a abordat-o, datorită faptului că nu știa cine este. După ce Bianca l-a invitat să-i verifice rețelele de socializare, pentru a se pune la curent, ea și bărbatul au început să converseze. Dându-și seama că au mulți prieteni comuni, Bianca i-ar fi acceptat invitația la cină, și în acest mod a început idila dintre cei doi, care a acaparat de câteva zile site-urile media româneșți.

În timp ce explica cum stau lucrurile, Bianca a devenit un pic iritată că trebuie să-și povestească viața cu lux de amănunte. „Ne-am dat seama că avem mai mulți prieteni în comun, după care am ieșit în oraș să luăm cina. Apoi am fost prinși de paparazzi, iar eu sunt aici nevoită să vin și să spun: Da, Teo, am ieșit, îmi asum!”, a fost replica ironică a Biancăi, care se pare că a deranjat-o într-o oarecare măsură pe Teo Trandafir.

Pentru a lămuri lucrurile, și pentru a nu se înțelege că Bianca a fost forțată să vină la emisiune, Teo a ținut să puncteze faptul că prezentatoarea TV este oricând liberă să părăsească platoul, dacă nu mai dorește să povestească cele întâmplate. „Există niște inexactități. 1. Nu ești nevoită pentru că nu faci nimic din ceea ce nu-ți dorești. În momentul în care nu îți mai dorești această conversație ești liberă să te ridici și să pleci. 2. Nu ți-am pus nicio întrebare care să te fi vexat. Și 3, tot din calculator a reieșit că înainte de a fi nevoită să-mi dai mie explicații, tu te-ai pupat pe gură cu omul”, a replicat Teo Trandafir.