Cum a găsit-o Alexandru Cumpănașu pe Luiza Melencu. Mama fetei răpită de Gheorghe Dincă a recunoscut-o într-un clip video

Informație-șoc în cazul ”Caracal”, iar cel care a făcut-o publică este chiar Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu. Familia Luizei Melencu speră, în continuare, că tânăra este în viață, chiar dacă Gheorghe Dincă a declarat că a ucis-o și pe ea după ce a luat-o la ocazie și a sechestrat-o în ”Casa groazei”.

   

Alexandru Cumpănașu a dezvăluit că există ”probe” care demonstrează că Luiza Melencu trăiește. Este vorba despre fotografii și un chiar un… clip în care apare tânăra. Alexandru Cumpănașu a declarat, la Antena 3, că familia Luizei Melencu a recunoscut-o pe fată, iar cei care au intrat în posesia respectivelor probe ar fi investigatorii angajați de unchiul Alexandrei Măceșanu.

”Îmi asum această informație, după verificarea acestei informații cu familia Melencu, care a confirmat. În acest moment, Luiza e în viață. Există probe în acest sens, atât fotografii cât și un clip. Am fost în Italia, am găsit-o. Confirmarea a venit acum jumătate de oră. Tremur tot. E una dintre cele mai mare vești pe care le-am aflat. Confirmarea stă în fotografii și clip. Familia a confirmat atât persoana cât și vocea fetei. Luiza Melencu este în viață. Mama și bunicul au recunoscut-o pe Luiza din filmuleț și fotografii. Videoclipul și fotografiile au fost făcute acum o zi-două. Probele sunt din afara țării, făcute de investigatori”, a spus Cumpănașu, la Antena 3.

Bunicul Luizei: ”Este în viață”
Bunicul Luizei Melencu este convins că într-una din pozele pe care le-a văzut și pe care i-a arătat-o Alexandru Cumpănașu, este Luiza. „Ne-a arătat două poze între care una, garantat, adică sută la sută e Luiza”, a spus acesta. Potrivit bunicului Luizei Melencu, din înregistrarea video nu a putut distinge vocea Luizei, dar într-una dintre pozele pe care i le-a arătat Alexandru Cumpănașu susține că este nepoata lui.

„Ne-a arătat niște poze și o înregistrare video, mă rog… după înregistrarea video, vocal așa… n-am putut distinge bine vocea Luizei, dar ne-a arătat două poze, între care una, garantat adică sută la sută e Luiza.(…) Dumnealui zice că a avut niște detectivi particulari, adică plătiți de dumnealui și au umblat din local în local”, a declarat bunicul Luizei. Acesta spune că fotografiile și filmul ar fi fost făcute săptămâna trecută, în Italia. Într-o intervenție la RTV, acesta a precizat că doar părul nepoatei sale este schimbat, aceasta fiind vopsită brunet. „Eu pot să fac afirmația că e Luiza în persoană, doar cu mici… e vopsită strident brunet, dar în rest seamănă cu Luiza perfect de bine”, a spus bunicul. Acesta este convins că fata este în viață și că a fost victima traficului de persoane. „Fetița este în viață, am făcut afirmația de la început, a fost traficată”, a mai spus acesta.

”Până în acest moment nu am văzut acea filmare”
Avocatul Tonel Pop a făcut, la rândul său, declarații în ceea ce privește filmulețul din Italia în care ar apărea Luiza Melencu.

„Eu zic că ar trebui să fim echilibrați, să nu ne mai aruncăm așa cu capul înainte, că sunt tot felul de filmări, că Luiza este ‘la stradă’. Cred că este în viață, dar invit la echilibru, trebuie să vedem despre ce este vorba. Până în acest moment nu am văzut acea filmare și nu înțeleg de ce nu au fost anunțate autoritățile, chiar cele din Italia, dacă ar fi adevărată această chestiune”, a spus Tonel Pop.