Cum a făcut avere Fulgy. Fiul Clejanilor susține că face 5000 de euro în 5 minute. După ultima ispravă, polițiștii au intrat pe fir

Polițiștii nu l-au iertat pe Fulgy după circul pe care l-a făcut cu părinții săi. Agenții l-au sancționat după ce s-au prins că fiul Clejanilor i-a mințit în față, în noaptea de vineri spre sâmbătă, spunând că a fost sec…hestrat de familia sa.

   

Fulgy a fost reținut pentru tâ..lhărie, sâmbătă după-amiază, după ce a lo…vit cu pumnul un jurnalist și i-a …telefonul mobil. Bărbatul agre..sat a sunat la 112, iar până la sosirea pol…ițiștilor și-a recuperat telefonul.

Înainte de acest incident, sâmbătă dimineață, Fulgy a mers la poliție să facă o plângere împotriva tatălui său, după ce acuzase că familia lui l-a se..chestrat în casă și îl șantajează. Însă, chiar înainte de a semna, fiul Clejanilor a rupt hârtia, spunând că nu îi poate face așa ceva părintelui său.

Cum a făcut avere Fulgy
Recent, fiul cuplului Viorica și Ioniță de la Clejani s-a lăudat că a reușit să își facă o avere pe cont propriu. Tânărul în vârstă de 23 de ani susține că îi ia doar cinci minute ca să compună melodii pe care apoi le vinde cu sume importante de bani. Mai exact, cu 2.500 – 5.000 de euro. În plus, ar avea și alte surse de venit.

”Am făcut bani dintr-un program pe care nici nu l-am plătit, e un trial version. La mine e simplu, stau 5 minute, mă gândesc, fac o piesă, și o vând cuiva cu 2.500 – 5.000 de euro. Eu sunt milionar de când m-am născut. Mama, dacă vrea, ia un milion de euro dacă zice «pâs» la nuntă. Acum sunt milionar pe spatele meu, normal. Eu am vândut piese la oamenii mei, o să auziți de ei pe canalul meu de youtube. Am vorbit cu Tzanca Uraganu, am vorbit cu Biju, cu Elis Armeanca, am vorbit cu Marinică Nămol, am vorbit cu mama mea, cu tatăl meu, de piese…”, a spus fiul Clejanilor.