Cum a apărut Carmen Iohannis în prima zi de școală!

Prima Doamnă a României este cea mai așteptată apariție a începutului de an școlar! Profesoară la Colegiul „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, soția președintelui Klaus Iohannis și-a făcut apariția în prima zi de școală, așa cum toată lumea se aștepta. Carmen Iohannis a purtat din nou o ținută în care predomină albul, ca anul trecut.

   

Soția președintelui Klaus Iohannis este profesoară de limba engleză la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu. Ca orice profesor, Prima Doamnă a României a fost prezentă la festivitățile din prima zi de școală. Reporterii au surprins-o când intra pe ușile liceului de prestigiu din Sibiu.

Cum a apărut Carmen Iohannis în prima zi de școală
Prima Doamnă a României purtat în prima zi de școală o rochie albă imprimată cu flori albastre. De asemenea, prima doamnă a României a avut și un bolero alb pe deasupra. Însă pata de culoare a fost o geantă roșie, cu siguranță un brand de renume.

Anul trecut, soția președintelui a venit la școală cu mască, anul acesta nu a mai purtat-o la vedere. De remarcat că, și de această dată, rochița Primei Doamne a depășit nivelul genunchilor, nu a mai fost scurtă ca în alte ocazii.

“Doresc tuturor un an școlar cu rezultate foarte bune și să nu ne încurce pandemia asta, să scăpăm de ea. Toate cele bune, mult succes și bucurie în noul an școlar. Numai bine, la revedere!”, a fost mesajul transmis de Prima Doamnă a României, la început de an școlar.


Anul trecut, prima Doamnă a purtat în prima zi de școală o rochie imprimată cu flori multicolore, predominând tot albul.

Carmen Iohannis, diriginte de clasa a XII-a
Carmen Iohannis, soția președintelui Klaus Iohannis, este diriginte la o clasă de-a XII-a de la Colegiul ”Gheorghe Lazăr” din Sibiu. Se pare că Prima Doamnă s-a bucurat de prima zi de școală, având în vedere că a postat poze alături de elevii săi pe care îi pregătește de examenul maturității, Bacalaureatul!

Prima Doamnă a României apare în imagini extrem de zâmbitoare lângă elevii săi, la fel de fericiți.

„Un nou an școlar cu cer senin și visuri împlinite!”, este urarea facuta de soția președintelui.

Însă ce se observă cu ochiul liber este că unele dintre elevele lui Carmen Iohannis au abordat ținute mai puțin adecvate unei zile la școală. În imagini apar niște tinere care au vrut să profite de vremea bună, așa că au ales pentru prima zi de școală rochițe destul de scurte. Întâmplarea face ca și diriginta lor să fi fost blamată în mai multe rânduri de presă, tocmai din motiv că ținutele sunt prea scurte.