Cum a ajuns să arate fiica cea mare a lui Traian Băsescu? Ioana s-a retras din viața publică

Timp de mai mulți ani, Ioana Băsescu (42) a fost ținta paparazzilor, prin prisma notorietății tatălui său. Și, desigur, a mariajului și a divorțului de Bodo, solistul trupei Proconsul. De câțiva ani, însă, fiica cea mare a lui Traian Băsescu s-a retras din viața publică și-și crește băiețelul departe de lumina reflectoarelor.

   

Cum arată acum viața Ioanei?
Ioana Băsescu are un mariaj fericit și un copil sănătos. Ea e căsătorită, din 2014, cu Radu Pricop, un avocat renumit. Împreună au un băiețel, pe nume Radu Băsescu Pricop, în vârstă de aproape cinci ani.

În tot acest timp, Ioana s-a dedicat vieții de familie, implicându-se activ în creșterea fiului său. Nu a neglijat, însă, nici îndatoririle profesionale, ea conducându-și afacerile cu o mână de fier, așa cum a făcut-o și în trecut.

Fiica cea mare a lui Traian Băsescu, transformare de look
Ajunsă la 42 de ani, Ioana Băsescu a trecut prin niște transformări fizice considerabile. Odinioară o fashionistă, Ioana a dat ținutele în trend pe cele comode și mult mai modeste. E drept, a rămas cu câteva kilograme în plus după nașterea fiului ei, de care nu a mai putut scăpa odată cu trecere anilor.


Ba chiar și-a schimbat și culoarea părului și modul în care și-l poartă. Paparazzi Click! au surprins-o, recent, cu un look ușor neglijent. Fiica lui Traian Băsescu își purta părul într-o coadă strânsă, simplă, în timp ce alteori obișnuia să-și aranjeze buclele răzlețe în coafuri cât mai îndrăznețe.