Cu ce mașină a apărut Mihai Bobonete la filmările peliculei Las Fierbinți! Smiley a rămas fără cuvinte când a văzut!

Mihai Bobonete este pasionat de automobile și a devenit proprietarul a două mașini de colecție. Ei bine, cu una dintre ”bijuterii” și-a făcut apariția la filmările peliculei ”Las Fierbinți”, iar Smiley a rămas mască.

   

Mihai Bobonete este proprietarul a două mașini de colecție. Este vorba despre un Citroen 2 CV, supranumit ”Deux Chevaux”, fabricat în 1980, și un superb Mustang roșu. Ei bine, cu cea de-a doua bijuterie și-a făcut actorul apariția la filmările peliculei ”Las Fierbinți”. Intrat deja în pielea personajului, Mihai Bobonete a coborât mândru din mașină și a salutat lumea. Iar Smiley nu s-a putut abține să nu facă o remarcă asupra mașinii de colecție care a atras privirile tuturor.


”Mașină de fierbinți!”, a spus Smiley.

Mihai Bobonete, proprietarul a două mașini de colecție
Toți cei care îl cunosc pe Mihai Bobonete știu că el are un umor debordant. Așa s-a întâmplat și atunci când a publicat câteva fotografii cu mașinile sale.


”În spatele oricărui bărbat de succes a fost tot timpul o mașină roșie, veche, cu care francezii cărau ouă pe coasta de Azur la bogați. Ca să nu le sară din cofrage au inventat Deux Chavaux. Mașina e din 1980, iar pe soție o am din 1995 și o iubesc tare mult”, a scris Mihai Bobonete.

În ceea ce privește a doua bijuterie pe roți, Mustangul roșu, fanii i-au transmis lui Bobonete să stăpânească sănătos ”Furia roșie”.