Cristina Țopescu publica ultima postare pe rețelele de socializare, în urmă cu un an. ”Încă un motiv să-l iubesc pe omul ăsta…”

Cristina Țopescu a fost una dintre cele mai iubite jurnaliste din România. Jurnalista a murit în luna decembrie a anului trecut.

   

Cristina Țopescu publica ultima postare pe rețelele de socializare, în urmă cu un an
Cristina Țopescu a murit, în urmă cu un an. Tot atunci, celebra jurnalistă publica ultima fotografie pe rețelele de socializare. Fosta jurnalistă și-a arătat aprecierea față de Papa Francisc, care era și el un mare iubitor de animale. Luna ianuarie a acestui an a început cu o veste groaznică pentru mulți români și apropiați ai jurnalistei Cristina Țopescu. Jurnalista de televiziune a fost găsită moartă în casă, singură. Mai multe surse din anchetă au precizat că jurnalista murise cu cel puțin două săptămâni înainte să fie găsită în locuința sa din comuna Tunari.


Un alt jurnalist român, Doru Braia, a publicat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant în care îi îndeamnă pe ceilalți să nu îi uite pe Cristina și Cristian Țopescu, niște oameni excepționali care au plecat multe prea devreme dintre noi.

”Astăzi, acum un an, CRISTINA ȚOPESCU punea ultima ei postare, cu un mesaj al Papei pentru protejarea animalelor…
Într-una dintre zilele ce au urmat (indolenți cum suntem, nu vom ști niciodată în care), CRISS și-a dat întâlnire cu tatăl ei în Lumea de dincolo și, cu discreția ce o caracteriza, ne-a părăsit…
Ne-au mai rămas amintirile, multe, și câteva fotografii…
Să dedicăm amândurora un gând pios și să mulțumim Domnului că în viața noastră am avut parte de doi oameni frumoși, fermecători, care ne-au oblojit de multe ori sufletele încărcate cu greutățile vieții!
Să nu-i uităm pe CRISTINA și CRISTIAN ȚOPESCU, așa cum, vai, în viață, am uitat nu de puține ori că ei trăiesc!
Dă-le acum Tu, Doamne, ceea ce noi n-am fost în stare!”
, a scris Doru Braia pe rețelele de socializare.