Cristi Borcea a recunoscut! De cât timp este cu Valentina Pelinel Da, e adevărat! S-au confirmat zvonurile

Cristi Borcea este în culmea fericirii de când a ieșit din închisoare. El poate petrece acum timpul cu partenera lui de viață, Valentina Pelinel, dar și cu fiul lor, Milan. Nimeni nu știe cu exactitate de cât timp formează cei doi un cuplu, dar într-un interviu recent fostul boss de la Dinamo a dat de înțeles că se iubesc de cinci an, adică din 2013.

   

Borcea și Pelinel au fost foarte ocupați în ultima vreme, fiind prima vară în calitate de cuplu oficial. După ce a ieșit din închisoare, fostul acționar dinamovist a încercat să recupereze tot timpul pierdut, petrecând alături de familia lui. Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au răsfățat în mai multe vacanțe și se pare că au planuri mari de viitor. Întrebat dacă va urma o nuntă, Borcea a răspuns evaziv.

„Am fost plecați în Italia, în sudul Franței și în Grecia. Milan are multă energie. Seamănă cu mine. Valentina e luată de cinci ani. Noi în fiecare lună sărbătorim ceva. Avem multe surprize. O să venim cu surpriza la momentul oportun”, a spus Borcea la un post tv.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au un copil împreună
Valentina Pelinel este un fost fotomodel din România. În anul 1999, Valentina Pelinel a câștigat concursul „Top Model România” și astfel a reușit să ajungă fotomodel la New York, în Statele Unite. A fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu de care a divorţat în 2014.

La începutul anului 2016, Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată, iar zvonurile îl dădeau ca tată pe Cristi Borcea. La scurt timp de la naștere, fotomodelul a confirmat informaţiile. Ea a devenit mămică pentru prima dată pe 8 iunie 2016. Atunci ea l-a adus pe lume pe Milan Cristian, care e cel de-al şaptelea copil al lui Cristi Borcea.