Credea ca este racit din cauza ca avea ameteli si febra in fiecare zi. A vazut ca simptomele nu dispar, asa ca pana la urma s-a dus la un control. Ce au descoperit doctorii

Barbatul din imaginile alaturate, pe nume James Mackey, era un om in putere, foarte activ, care isi iubea enorm familia.

   

Cu toate acestea, pe 18 octombrie totul s-a schimbat pentru el. Omul a inceput sa aiba ameteli, febra si sa se simta rau. La inceput a crezut ca este vorba despre o simpla raceala, asa ca nu i-a dat importanta.
Insa cand a vazut ca starea de rau nu dispare, a mers la un control. Ce a urmat i-a schimbat intreaga viata. Omul se imbolnavise de septicemie din cauza unei banale taieturi.

Infectia avansase atat de mult incat doctorii au fost nevoiti sa ii amputeze ambele picioare. Cu toate ca este distrus de cele intamplate, James nu renunta la lupta.

Acum visul lui este sa poata juca din no fotbal alaturi de copiii lui. Sotia lui face eforturi imense pentru a strange banii necesari unor proteze performante, care sa ii redea sotului ei dreptul la o viata normala.