Costi Ioniță la un pas de moarte, salvarea a venit când nu mai spera. Ce mânâncă zilnic pentru a rămâne în viață

Costi Ioniță a fost recent invitat în emisiunea Chefi la Cuțite unde a pregătit preparate vegetariene, care nu au impresionat însă juriul. Spirulina a fost unul din preparatele pe care Costi le-a preparat pentru jurați, aceștia au crezut că este o cremă care conține colorant. Însă Costi Ioniță a făcut câteva dezvăluiri despre acest nou aliment care pentru el este salvatorul vieții sale.

   

Costi Ioniță mai avea doar câteva luni de trăit, un chirurg i-a schimbat viața
Costi Ioniță a avut acum 9 ani dureri foarte puternice la coloana vertebrală care se simțeau foarte puternic și în picioare. Semnul este destul de clar și s-a adeverit că are o hernie de disc care trebuia urgent operată.

N-a ezitat nicio clipă și s-a dus de urgență la spital. Din fericire intervenția sa a avut un mare succes, iar acum boala i-a trecut. Însă Costi Ioniță se simțea în continuare foarte rău fizic, era lipsit de vlagă.

Un control medical mai amănunțit a dat un verdic grav. Costi Ioniță suferă de o afecțiune rară și este strict restricționat la consumul unor alimente care să nu fie din proteină animală.

Medicul chirurg care l-a operat de hernie de disc i-a dat un sfat care i-a salvat viața. Acesta i-a recomandat să nu mai consume carne deloc la diagnosticul primit.

Ziua în care Costi Ioniţă a aflat că este bolnav a constituit momentul trezirii spirituale
“Trăim nişte timpuri în care minciuna uneşte oamenii, iar adevărul îi desparte. Gândurile au influenţă directă asupra vieţii. Depinde cum noi percepem exteriorul, noi modificăm totul în mod pozitiv. Am înţeles nişte lucruri.

Din puţinul pe care-l am, sunt fericit, nu-mi doresc să influenţez pe nimeni. De când te trezeşti trebuie să ai forţa necesară să ai o motivaţie. Eu am avut o problemă de sănătate, în urmă cu 9 ani, nu puteam să mă mai mişc din pat. Dumnezeu m-a ghidat către nişte oameni.

Aveam un fel de hernie multiplă la coloană. Boala este o atenţionare, ceva nu faci bine! Eu nu făceam bine multe lucruri, de 8 ani sunt vegetarian. Nu este suficient să gândeşti pozitiv, trebuie să lucrezi pentru asta“, a declarat Costi Ioniţă.

Spirulina alimentul care i-a schimbat viața
Costi Ioniță s-a documentat puternic și aflat că pe lângă stilul de viață vegan are nevoie de un aliment care i-ar putea veni rapid în ajutor și oferi toate cele necesare pentru a redobândi puterea pe propria viață.

Spirulina este un aliment relativ nou apărut, care este și alimentul de bază pentru cosmonauți. Aceasta conține un număr foarte mare de fibre, proteine și alte substanțe necesare corpului pentru un stil de viață echilibrat.

“Experimentul care pe mine m-a marcat a fost cel legat de muzică. Apei i-a fost dat să asculte câteva melodii.

Apa cristaliza frumos la unele piese, se vedea asta la microscop. Nici oamenii de ştiinţă nu pot explica asta. E foarte important ce muzică ascultăm“, adăugat artistul.