Conspiraţii la catedră: O profesoară de la ASE, înregistrată când le spune studenţilor că „moldovenii au vrut să o otrăvească”

O profesoară, care se prezintă ca fiind de la Academia de Studii Economice din Bucureşti, a devenit celebră după ce le-a spus studenţilor la cursuri că „moldovenii au vrut să o otrăvească”. Profesoara acuză o studentă moldoveancă din ASE că i-ar fi intrat în casă şi i-a furat nişte cursuri şi probe şi i-a pus otravă în congelator.

   

În discuţia cu studenţii, când aceştia spun că nu cred cele relatate, dascălul îşi continuă declaraţiile, cu alte astfel de informaţii:


De altfel recent o altă profesoară de la Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti a fost suspendată din funcţie după ce a ajuns înregistrată în timp ce îşi umilea studenţii. În videoclipul postat pe Youtube şi ajuns viral pe reţelele de socializare, profesoara este auzită cum îşi umileşte studenţii prezenţi online la cursuri numindu-i „proşti” şi „răi”şi vorbind despe ea la persoana a treia.