Connect-R, mesaj public pentru Andra: ”Nu se poate asa ceva! M-ai…”

Connect-R este în centrul atenției în ultimele zile, după ce a anunțat că s-a despărțit de soția lui, Misha. Cântărețul nu a vrut să dea foarte multe detalii, dar le-a menționat fanilor săi faptul că el și fosta lui soție sunt în continuare foarte buni prieteni și se ocupă împreună de educația fetiței lor, Maya. Artistul își vede în continuare de carieră, fiind noul concurent de la „Te cunosc de undeva”. Recent, el s-a filmat ascultând o melodie de dragoste cântată de Andra și i-a transmis artistei un mesaj.

   

Este vorba despre melodia „Lume, lume”, compusă de Maria Tănase. Connect-R s-a filmat în mașină în timp ce fuma și asculta melodia cântată de Andra. Artistul s-a delectat cu muzica Andrei în timp ce se întorcea de la un spectacol susținut la Botoșani.
„Nu se poate așa ceva! M-ai omorât, Andra. (…) Te iubesc, Andra, cel mai tare glas Ever!”, a scris Connect-R în dreptul videoclipului postat pe Instagram.

Connect-R și Misha s-au despărțit în urmă cu un an
Connect-R și Misha s-au căsătorit civil în vara anului 2013. La câteva luni distanță, cei doi și-au cunoscut prima fiică și de atunci s-a tot speculat că urmează și al doilea copil al cuplului, dar, nu s-a întâmplat asta.

„Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. 1 an și 3 săptămâni de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru! Viața merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atât am avut de spus! Rog pe toată lumea inclusiv presa să nu ne pună întrebări. Mulțumim anticipat”, a scris Connect-R pe pagina lui de Instagram. Vestea i-a șocat pe fanii cuplului, mai ales că în urmă cu doar cinci zile, cântărețul îi făcea o declarație emoționantă de dragoste soției sale.