Confesiunea şocantă a unui fost model de videochat

Marius mă suna aproape în fiecare zi, avusesem dreptate – suna cu nume diferite dar nu i-am spus că mi-am dat seama pentru că îl pierdeam ca şi client. Doar că a început să-mi spună că nu mai doarme noaptea, că mă vrea doar pe mine, că ar face orice ca să fiu femeia lui şi aşa mai departe. La început am încercat să fiu relaxată, dar a trecut la şantaj şi mi-am anunţat şefii. Şi, surpriză! Mi-au spus că nu pot bloca apelurile pentru că ne aduce mulţi bani şi că trebuie să jonglez cu cerinţele lui exagerate.

Într-una din zile mi-am pierdut răbdarea şi i-am spus că totul e o joacă şi nu vreau nimic de la el. A închis, apoi m-a sunat din nou şi mi-a spus că are o surpriză. Surpriza a venit seara: nu ştiu prin ce mijloace a aflat unde lucram şi m-a aşteptat pe stradă. M-a abordat cu zâmbete şi nu mi-a spus cine este, doar că sunt drăguţă şi vrea să vorbim. Doar el mă văzuse pe mine la videochat, dar i-am recunoscut vocea. I-am spus pe nume, a început să râdă şi a traversat brusc strada.

Am renunţat la job pentru că nimeni nu înţelegea gravitatea situaţiei, am anunţat poliţia şi când scriam declaraţia îi auzeam cum îşi băteau joc de mine şi spuneau că o merit, că am sucit minţile bărbaţilor şi acum vreau linişte. Au trecut o săptămână, două săptămâni. Cu semnalmentele lui clare, poliţia nu făcea nimic.

Loading...
Loading...

Într-o seară mă întorceam acasă prin parcul de lângă bloc, un parc foarte mare, cunoscut în Bucureşti. M-a prins de mână, m-a trântit pe jos, a început să tragă de hainele mele, eu ţipam, el repeta obsesiv că e cel mai bine pentru mine să fiu cu el pentru că oricum sunt o depravată şi nu mă mai vrea nimeni. Eram aproape dezbrăcată când i-a sărit în spate un vagabond din parc. Am început să îl lovesc cu toată ura, omul străzii a fugit, am fugit şi eu şi am chemat poliţia în Parcul T. (nu dau nume ca să nu alung pasionaţii de parcul respectiv).

Tipul a scăpat cu doar 3 ani de închisoare, iar eu am primit amendă pentru că l-am bătut. Mi-am schimbat adresa, am momentan 27 de ani, sunt singură şi cu ajutorul unui psiholog învâţ să nu mai urăsc bărbaţii.

Pagini: 1 2