Confesiunea şocantă a unui fost model de videochat

Numele meu este Cristina şi aproape 5 ani am făcut videochat. Poate aş mai fi făcut acelaşi lucru pentru mult timp dacă nu eram violată.

Imediat după ce am împlinit 20 ani, m-am gândit să mă angajez la videochat. Ştiam ce se spune despre fetele care lucrează acolo dar familia mea avea nevoie de bani repede altfel ajungeam în stradă.

Am fost angajată şi mi-au precizat regula nr.1: chiar dacă nu pot, trebuie să fiu fresh, amabilă, excitantă. Am descoperit că este o muncă mult mai grea decât îmi imaginasem: să îţi faci treaba cum trebuie, să fii mereu alta când te mulezi după fanteziile sexuale ale clienţilor, să ai clienţi satisfăcuţi.

Deşi răspunsesem la sute de apeluri, câteva (cu acelaşi apelant) m-au marcat pe viaţă. Prima dată i-am auzit salutul însoţit de respiraţiagrea, numele – Marius, şi mi-a plăcut vocea de bărbat puternic şi sexy. Mi-a spus că are o problemă în pantaloni şi m-a ales pe mine pentru o discuţie privată. Ca să-l excit, pentru că până la urmă ăsta îmi era scopul, i-am spus că trebuie să-mi demonstreze cât de aprins e. A început să îmi dea detalii despre penisul lui şi ce mi-ar face. Discuţia a fost amuzantă pentru mine care aveam deja experienţă şi la sfârşit mi-a mulţumit promiţându-mi că o să revină pentru mine.

Loading...
Loading...

La câteva zile am primit cerere de discuţie privată de la un bărbat cu pseudonimul “Sclavul tău”. De prima dată mi-am dat seama că seamănă vocea cu a lui Marius dar nu am stat să mă gândesc, mai bine îmi făceam treaba şi gata. Mi-a spus că are 40 de ani şi că vrea să fie sclavul meu. Ştiam bine cum merg lucrurile cu pasionaţii de sadomasochism aşa că am reuşit să îl excit şi să scap de el repede pentru că aveam un sentiment ciudat.

Pag Anterioara1 din 2