Cine este soția lui Tudor Chirilă

Puțini știu, dar Tudor are o familie frumoasă alături de Iulia Mîzgan. Tânăra cu care artistul își împarte viața dorește să stea departe de lumina reflectoarelor, iar pentru faptul că a reușit să nu apară în presa tabloidă merită tot respectul.

   

Iulia este soția lui Tudor de mai bine de cinci ani, iar în anul 2016 a adus pe lume al doilea copil al cupluluu, un băiețel.
Într-o postare mai veche pe blogul său, Chirilă a descris-o pe parteneră: „Este o femeie iubitoare, este o frumuseţe şi, cel mai important, este mamă. O mamă creativă, veselă şi fericită”.

Tudor Chirilă, marcat de drama Colectiv
„Incendiul de la Colectiv, dincolo de o sumă groaznică de tragedii personale care au șocat o nație, ar fi trebuit să aducă o perspectivă nouă asupra siguranței spațiilor publice.

Doar că în cazul celor responsabili de redesenarea și repararea condițiilor de siguranță nu s-a produs nicio schimbare. Politicieni sau funcționari publici din diversele instituții care se ocupă de norme de protecție, siguranță etc., n-au făcut nimic.

Pentru că, cel mai probabil, nu au simțit nimic decât um mare disconfort că s-a întâmplat o nenorocire care le poate afecta parcursul. Nimic altceva. Un minim exercițiu de substituție sau de empatie cu victimele sau cu rudele lor ar trebui să fie suficient imbold pentru declanșarea unor schimbări reale la nivelul siguranței publice. La noi? Nimic’, a transmis Tudor Chirilă anul acesta.