Cine este noul bărbat din viața Biancăi Drăgușanu! Cine le-a făcut lipeala

Bianca Drăgușanu trăiește o nouă poveste de dragoste, fapt pe care l-am aflat la doar trei zile distanță după anunțul oficial că s-a despărțit de Victor Slav. Bărbatul alături de care s-a afișat este un sportiv englez, stabilit în România.

   

Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu mai formează un cuplu. Cei doi s-au despărțit, lucru confirmat inclusiv de faptul că pe conturile personal de socializare nu au mai postat, de ceva timp, nicio fotografie în care apar împreună, iar acum tot Cancan.ro, a stat de vorbă cu prezentatoarea „Te vreau lângă mine” și ne-a oferit primele declarații despre separarea de tatăl copilului ei. Bianca ne-a declarat că se simte bine și că nu este singurul om care trece printr-o asemenea situație.

Atât de bine încât a început deja să iasă cu altcineva. Bărbatul alături de care a fost surpinsă sărutându-se chiar este un fost sportiv de performanță, englez de origine, stabilit în România. Se numește Tristan Tate, multiplu campion la kickboxing. Acesta mai are un frate, pe nume Andrew, de asemenea fost luptător.

Acesta a fost de fapt și ”puntea de legătură” dintre Bianca și Tristan. Prezentoarea de la Kanal D îl cunoștea pe Andrew de la antrenamentele de întreținere pe care le face frecvent pentru a-și păstra silueta impecabilă.