Cine este, de fapt, soțul Dianei Șoșoacă. Salariul pe care îl încasează ca ”șef de tură”

Diana Șoșoacă este în aceste zile unul dintre cele mai controversate personaje din politică. Toată țara o știe drept senatoarea “anti-mască”, după scandalul făcut pe holurile Casei Poporului, în prima zi de muncă în Parlamentul României. Puțini știu, însă, cine este soțul Dianei Șoșoacă și cu ce se ocupă.

   

Membru AUR, iar acum și senator, avocata Diana Șoșoacă și-a făcut repede remarcată prezența în Parlamentul României. Și nu neapărat în cel mai pozitiv mod, dat fiind valul de critici pe care declarațiile și acțiunile sale le atrag odată cu scandalul anti-mască de pe holurile Casei Poporului.

Membră a Baroului București din 1 februarie 2000, Diana Șoșoacă a devenit în octombrie 2020 membru al Alianței pentru Unirea Românilor – AUR, partid care a trecut pragul electoral de 5% la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020. Așa se face că Diana Șoșoacă a ajuns să ocupe un loc în Senatul României. Dacă despre ea se pot povesti multe, acum ies la iveală detalii și despre soțul Dianei Șoșoacă.

Cine este soțul Dianei Șoșoacă
Pentru că a obținut un loc în Parlamentul României, Diana Șoșoacă a fost nevoită să își facă declarația de avere. Așa s-a aflat cine este soțul Dianei Șoșoacă, cu ce se ocupă și ce venituri are.

Astfel, în declarația de avere a Dianei Șoșoacă e cuprins și soțul ei, Dumitru-Silvestru Șoșoacă. Așa s-a aflat că soțul Dianei Șoșoacă lucrează la o firmă de consultanță pentru afaceri și management.

Venitul anual al lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă este de 28.000 de lei, iar funcția sa este de ”șef de tură”.

Tot conform declarației de avere, venitul senatorului Diana Șoșoacă este de 250.000 de lei, acest venit provenind de la cabinetul de avocatură.

În urma unor calcule simple, Dumitru-Silvestru Șoșoacă aduce lunar 2.300 lei, iar proaspăta senatoare, 20.000 de lei.

Declarația de avere a Dianei Șoșoacă mai scoate la iveală că deține și trei terenuri intravilane. Este vorba de un teren în Dâmbovița cu o suprafață de 2.170 de metri pătrați, și alte două în Căciulata, județul Vâlcea, care au 1.315 metri pătrați, respectiv 60 de metri pătrați. În declarația Dianei Șoșoacă apare și un teren dobândit prin donație, în Balotești, județul Ilfov, de 22.500 de metri pătrați.