Cine este cu adevarat Diana Șoșoacă, viitor senator AUR

Cine este Diana Șoșoacă, viitorul senator al partidului AUR. Aceasta a devenit cunoscută pe Internet, după ce a apărut în mai multe videoclipuri care s-au viralizat pe rețelele sociale.

   

Cine este Diana Șoșoacă. Militează împotriva măsurilor anti-Covid
Partidul naționalist AUR a reușit să depășească pragul electoral de 5%, aducând noi figuri politice în Parlament. Cine este Diana Șoșoacă, celebra avocată care a câștigat poziția de senator în partidul AUR. Aceasta a reușit performanța de a deveni, în foarte scurt timp, o vedetă a Internetului, după ce a militat împotriva măsurilor de combatere a pandemiei de COVID-19.

Diana Șoșoacă și-a câștigat notorietatea și tracțiune electorală în special de pe urma pandemiei de COVID-19. Aceasta a fost implicată în mai multe scandaluri create din cauza restricțiilor impuse de pandemie și s-a făcut plăcută în mare parte de creștini, potrivit click.ro.

Unul dintre momentele de debut al vieții sale politice a fost atunci când a ținut un discurs, în luna octombrie la Iași, după ce autoritățile au luat decizia impunerii de restricții cu prilejul pelerinajului de la Sfânta Parascheva. Reacția ei a fost savurată de internauți, care s-au împărțit atunci în două tabere, cei care o susțin pe Diana Șoșoacă și cei care nu. Cei care nu au aflat atunci de celebra avocată, se întreabă acum, cine este Diana Șoșoacă.

„Cine e Iohannis, să ne spună nouă, poporul pe care și-a clădit puterea, să nu mergem la Iași, la Sfânta Paraschiva? I-am spus lui Orban: Are///stează-mă, bă! Că nu mă oprești tu pe mine!”, a declarat la vremea aceea Diana Șoșoacă.

Scandalul de Sfânta Parascheva nu este singurul care a făcut populația să se întrebe cine este Diana Șoșoacă. Avocata s-a făcut cunoscută pentru certuri cu oamenii legii și mahalagisme. Este una dintre susținătorii ”mănifestarilor credințelor religioase”, fără a respecta distanțarea și, de asemenea, nu a fost văzută niciodată purtând mască. Unul dintre spectacolele celebre este cel făcut la Spitalul Mobil Leșcani, unde l-a hărțuit pe ministrul Sănătății.

”De ce internați oameni asimptomatici? Câți oameni sunt internați în acest spital, domnule Tătaru? Suntem parte din poporul român și așteptăm să ne răspundă! Mor oamenii cu zile în spitale! Domnule Tătaru, îți e frică să vorbești cu poporul român? Rușine, domnule Tătaru, că ești plătit din bani publici!

De ce nu vă puneți costumele să vă apere de COVID? Deci nu e așa de periculos covidul dacă intrați fără costumele speciale? Unde vă sunt tunelurile dezinfectante cu care ați omorat copiii din Romania, nenorociților, criminalilor?! Mizeriilor ce sunteți, ați omorât un popor întreg!”, a spus atunci Diana Șoșoacă.