Cine este barbatul misterior cu care Bianca Dragusanu a plecat in vacanta! Nimeni nu se astepta sa fie chiar el

Desi s-a spus ca povestea dintre Bianca Dragusanu si Tristan Tate s-ar fi terminat, se pare ca cei doi nu si-au incheiat socotelile unul cu celalalt.

   

Surse din cercul lui Philipp Plein au declarat ca designerul o curteaza asiduu pe fosta prezentatoare de la „Te vreau langa mine”, dar se pare ca blondina nu a terminat relatia cu Tristan Tate.
Desi chiar Razvan Botezatu, cel mai bun prieten al Biancai, a dezvaluit ca ea si englezul au decis sa o ia pe drumuri diferite, se pare ca nici el nu stia tot adevarul. Blondina a publicat pe Instagram un filmulet care a dat-o de gol. Mai exact, ea isi petrece acest weekend la Cannes, acolo unde se afla si Tristan. Sa fie asta doar o coincidenta?

Bianca Dragusanu a publicat si un video cand se afla la cafea la o terasa alaturi de un barbat. Desi nu ii arata fata, stim sigur ca este vorba despre milionarul englez despre care toata lumea crede ca e de domeniul trecutului.

Tristan a facut si el publica o fotografie cu mancarea lui, insa iubitului Biancai i-a scapat un detaliu care a dat de gol relatia pe care inca o are cu vedeta. Pe scaunul din spate se vede geanta blondinei, aceeasi dintr-un video postat de ea.