Cine e Conchita de România. Vedeta este în conflict cu fostul iubit

Cine e Conchita de România. Conchita de România a reușit să se transforme și să-și exprime trăirile și sentimentele așa cum sunt ele, fără a se ascunde de alții. Conchita de România sau Dudu așa cum îl strigă apropiații este în conflict cu fostul iubit și partenera lui.

   

Cine e Conchita de România. Vedeta este în conflict cu fostul iubit
Cine e Conchita de România. Dudu sau Conchita de România face furori pe oriunde apare, deoarece stilul său unic nu are cum să fie trecut cu vederea. Cu toate astea, puțini sunt cei care îi cunosc povestea de viață. Anul nou nu a început într-un mod plăcut pentru unele vedete din țară, iar printre ele se află și Conchita de România. Vedeta se află în mijlocul unui scandal de proporții cu fostul iubit și partenera acestuia. Invitată la Showbiz Report, Conchita de România a povestit cu sufletul plin de durere că fostul său partener i-a frânt inima. Dudu sau Conchita de România susține că ghinionele au început să apară în viața sa și nu se mai termină. După ce s-a aflat că a avut o relație cu un celebru lăutar, este amenințată și primește telefoane suspecte, iar pentru asta, vedeta a declarat că de vină ar fi iubita fostul ei partener, cu care are și o fetiță. Conform vedetei, tânăra din gelozie, i-ar face viața grea.

Cu toate astea, Dudu a precizat că nimic nu o să-i ia iubirea pe care i-o poartă lui Manu, fostul ei iubit. ”Eu am venit din Dubai, am mers la studio la el, i-am cunoscut părinții, la vreo șase luni de zile i-a recunoscut acelei domnișoare relația cu mine. El mi-a spus că are doi copii cu două fete diferite. Eu am acceptat trecutul lui, doar că această domnișoară a intervenit și a început să mă amenințe și încă o mai face. Eu nu i-am despărțit casa ei, dar ea mereu mă amenință. Iubirea mea pentru el mi-o poate distruge doar Dumnezeu, dar nu mai am nimic cu el”, a spus Conchita de România.

La scurt timp a intrat prin legătură telefonică și femeia care ar amenința-o pe Conchita de România. Alexandra, fosta iubită a lui Manu, neagă orice acuzație, menționând că ea a pus capăt relației cu lăutarul. Mai mult, tânăra nu înțelege de ce Dudu o acuză de aceste lucru, pentru că ea nu mai are nicio legătură cu tatăl copilului ei.”În primul rând vreau să vă spun că eu nu am nimic personal cu Dudu, nu avem nimic de împărțit, nu l-am amenințat niciodată. Într-adevăr au fost niște divergențe între noi, după ce au aflat despre relația dintre fostul meu și el. Nu am putut trece peste faptul că soțul meu mă înșeală cu un bărbat, dar până la urmă l-am iertat. Ne-am împăcat pentru un an de zile, după care ne-am despărțit definitiv, el chiar s-a recăsătorit cu o altă femeie”, a adăugat Alexandra.