Chelnerita asta, mama singura a trei copii, a servit un sofer de camion. Ce bacsis a primit!

Kari Anthony este chelnerita la Quarter Steak and Lube in Grand Island, Nebraska. In plus, este o mama singura care munceste pentru a avea grija de cei trei copii.

   

Femeia s-a angajat in local in 2015 iar dupa cateva luni a avut parte de o experienta neobisnuita. In timpul turei de noapte, un sofer de tir a venit la bar pentru a lua cina si pentru a bea ceva.
Kari a inceput o conversatie prietenoasa cu barbatul, asa cum face cu toti clientii sai. A inceput simplu, despre accentul femeii, insa cei doi au ajuns sa vorbeasca despre dragostea pentru familiile lor.

Soferul a intrebat-o pe Kari despre cei trei copii ai sai si daca este o mama singura. Cand a aflat ca da, barbatul a inceput sa povesteasca despre mama sa, care trecuse prin acelasi lucru.

La final, Kari i-a adus nota, in valoare de 89,72 dolari. Femeia se asteapta sa primeasca un bacsis intre 2 si 5 dolari.

Cu toate acestea, a primit 1000 de dolari.


Kari a fost socata, a refuzat banii, insa barbatul a insistat. Nervoasa, femeia a adus managerul restaurantului pentru a vorbi cu clientul. Managerul s-a asigurat ca soferul si-a dorit sa afle acest bacsis, apoi a linisti-o pe chelnerita.

Barbatul a rugat-o pe Kari sa foloseasca banii pentru a face ceva special alaturi de copii. Femeia i-a dus pe cei mici la Targul din Nebraska, acolo unde si-a dorit intotdeauna, insa nu si-a permis.