CFR bate un nou record la întârzieri, trenul Arad-Mangalia peste 420 de minute întârziere

Iarna trenurile întârzie pentru că este frig, iar vara pentru că este cald. CFR are din nou recorduri negative la întârzierile pe rute. Un tren care a plecat de la Arad spre Mangalia, a ajuns în stația București Gara de Nord cu 400 de minute întârziere.

   

CFR recomandă călătorilor să verifice mersul trenurilor
CFR are din nou probleme cu întârzierile trenurilor. Trenul care a plecat de la Arad cu stație finală Mangalia are deja 420 de minute de întârziere.

Reponsabili CFR recomandă pasagerilor să verifice mersul trenurilor pentru a se asigura că nu stau prea mult în gări să aștepte plecarea sau sosirea unui tren.

Cauza întârzierii trenului Arad – Mangalia din 26 iunie ar fi fost furtunile de pe traseu.

România era aseară și azi noapte sub un cod portocaliu de furtuni majore.

„Ne cerem scuze pasagerilor pentru disconfort şi îi asigurăm că depunem toate eforturile ca situaţia să revină la normal cât de repede posibil. Echipajele de intervenţie ale CFR SA sunt mobilizate în dispozitiv complet pe parcursul acestui final de săptămână având în vedere şi avertizarea cod portocaliu de furtuni emisă de ANM”, mai transmite CFR.

Trenuri care ar fi trebuit să ajungă în Bucureşti în această dimineaţă, de la Arad, Galaţi şi Slobozia Veche au înregistrat întârzieri de 420, 240 şi 200 de minute.